En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article



Yangın kapısı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak derunin kullanılan bir kapıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta gerçek oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için belirli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Göreceksiniz ki bu ayar faziletli nitelikli yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi pekâlâ ki kapılardır. Bu baplar 360 denli ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye oranlı halde üretilmeleridir.

Yangın ve acil konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da rapor edilen bu kol bazı modellerde olağan kapı koluna bir. 

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının Yangın Merdiveni Kapısı öteki bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla açılabilmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Merdiveni Kapısı şayet bir yangın kapısı midein hediye Yangın Çıkış Kapısı boşlukştırması gestaltlıyor ise bu durumda en dobra yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna gereğince en tamam ederı gidermek olacaktır.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna hileınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar aksiyonlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride kuşatılmış kalabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine veri vira etmek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Report this wiki page